Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Hoe werken wij?

Maatwerk

Eigen kracht

Oosterpoort gaat uit van de kracht van mensen zelf: van een kind, jongere, gezin én van mensen zoals jij in hun directe omgeving. Ben jij degene die als eerste aanklopt voor ondersteuning? Of is er al contact met ons gelegd en is jouw betrokkenheid gewenst? Hoe dan ook: problemen zijn altijd persoonlijk, net als oplossingen. Wij hebben dan ook geen vaste werkwijze of oplossingen ‘op de plank liggen’. Samen met een kind, jongere en betrokken mensen zoals jij bekijken we welke ondersteuning op maat het beste is.

Samen

Samen vinden we de juiste weg

Onze werkwijze is op maat. Eigen kracht en regie, een persoonlijke benadering, vertrouwen en veiligheid zijn bij ons altijd leidend. Wil je meer weten over de stappen die we zetten? Met ouders en andere betrokkenen?  

Wij

Mensen zijn onze kracht

Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Waar onze kracht ligt? Bij de mensen met wie wij werken. Samen gaan we aan de slag. Met onze partners in jeugdhulp én de kinderen, jongeren en gezinnen zelf. Daarbij staan eigen kracht en regie, kwaliteit en veiligheid centraal.

Top