Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Steek je hand uit naar iemand in je omgeving

Je wilt graag iets betekenen voor een kind, dat kan zijn een kind dat je kent, maar ook een ander kind waarvoor je belangrijk kan zijn.

Of, je maakt je grote zorgen om een kind, jongere of gezin in je omgeving. Misschien gaat het om je dierbare kleinkinderen, je goede vrienden of om kennissen in de buurt. Benieuwd naar wat jij voor hen kunt doen? Wil je een helpende hand uitsteken zonder bemoeizuchtig over te komen? Neem contact op met Oosterpoort. Ook al is er al veel geprobeerd en gepraat; ook jouw steun is belangrijk. Samen met jou denken we na over een goede vervolgstap. Daarbij gaan wij uit van de kracht van mensen zelf: van een kind, jongere, gezin én van mensen zoals jij in hun directe omgeving. Ook professionele jeugdhulp behoort tot de mogelijkheden.

Wat

Jeugdhulp op maat

Oosterpoort biedt perspectief aan kinderen, jongeren en gezinnen in zwaar weer. Van mens tot mens, vanuit de eigen kracht én met veiligheid voorop. Onze jeugdhulp is op maat en er zijn mogelijkheden genoeg.

Alles kan ik bij hem kwijt. Ook nu ik niet meer in de behandelgroep woon is mijn mentor er nog steeds voor me.

Samen

Samen vinden we de juiste weg

Oosterpoort wil samen met jou en andere betrokkenen één plan van aanpak ontwikkelen. Daarmee reikt onze begeleiding verder dan onze poort of de deur van huis of school. Eventueel krijgt een kind, jongere of gezin intensieve begeleiding van een vaste contactpersoon. Eigen kracht en regie, een persoonlijke benadering, vertrouwen en veiligheid zijn bij ons altijd leidend.

Top