Bekijk het vanuit een
ander perspectief
Naar het overzicht

Stage bij Oosterpoort

Oosterpoort is een door Calibris erkend leerbedrijf.

Oosterpoort heeft per februari 2019 een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten van Hogeschool Arnhem en Nijmegen (SPH, MWD, Pedagogiek en TP) en van Avans in Den Bosch (SPH en MWD). Deze vacatures zijn bekend bij de praktijkbureaus van de opleidingen.

In de vacaturetekst staat vermeld hoe je kunt solliciteren.

Je kunt bij ons stage lopen als je in je laatste of voorlaatste studiejaar zit. Actuele informatie over onze stageplaatsen is te verkrijgen via de (praktijkbureaus van de) opleidingen, te weten HAN, Avans en de ROC's uit de regio. 

Wij werken alleen met studenten van bovengenoemde opleidingen.

Word jij onze nieuwe stagiair Pleegzorg? 

stagiar(e) communicatie

stagiair Pleegzorg Kort verblijf Oss

Stageplaatsen voor 1e- en 2ejaars studenten

Regelmatig krijgen wij vragen over mogelijkheden van geïnteresseerden die nog in opleiding zijn om binnen Oosterpoort een betaalde functie te combineren met het volgen van een opleiding. Oosterpoort heeft geen specifieke functies beschikbaar voor dergelijke trajecten.

Dit wil niet zeggen dat Oosterpoort geen medewerkers in dienst neemt die nog in opleiding zijn. Het is alleen mogelijk om voor een dergelijke leer/werkplek in aanmerking te komen door te solliciteren op reguliere vacatures die geplaatst zijn op deze website. 

Afhankelijk van het aanbod van de sollicitanten of de behoefte van de aard van de in te vullen vacature kan daarbij de keuze vallen op een kandidaat met de wens voor een duale leer/werkplek.

Sollicitaties voor een duale / BBL / leer-werkplek buiten de gestelde vacatures om worden niet in behandeling genomen.

Top