Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Wij

Wij zijn Oosterpoort

Iedere ouder maakt zich weleens zorgen. Als er iets aan de hand is, valt het niet altijd mee om er als gezin zelf uit te komen. Waar kun je terecht als je grote zorgen hebt? Welke organisatie biedt de juiste begeleiding, persoonlijk en op maat? Oosterpoort biedt perspectief aan kinderen, jongeren en gezinnen die het moeilijk hebben.

Onze leidende principes

  • Eigen kracht en regie
  • Veiligheid voorop
  • Ondersteuning door de directe omgeving
  • Persoonlijke begeleiding: samenhang en continuïteit
  • Hoge kwaliteit jeugdhulp door opgeleide en geregistreerde professionals

Wat is ons doel? 

Als ouder wil je dat het goed gaat met je zoon of dochter. Thuis en op school, nu en later. Ook Oosterpoort heeft dit als doel: een mooie toekomst voor elk kind!

Eigen kracht en samenwerking

Bij Oosterpoort gaan wij uit van de kracht van mensen zelf: van de ouder, het kind en van andere betrokkenen. De cliënt houdt  zelf de regie over de ondersteuning of zorg die wij bieden. Tegelijkertijd weten én bereiken we samen meer dan alleen. Wat gaat er thuis goed? Of welke aanpak op school is succesvol? Oosterpoort streeft naar één plan van aanpak. In overleg met de cliënt schakelen we daarbij ook de expertise in van onze samenwerkingspartners.

Samen vinden we de juiste weg

Oosterpoort werkt samen met partners voor specialistische jeugdhulp. Bijvoorbeeld als er sprake is van een heftige scheiding, ernstige gedrags- en ontwikkelingsproblemen, verslaving of een trauma. Samen vinden we de juiste weg!

Top