Deel je ervaring met ons

Wij zijn er voor jongeren en ouders met problemen of vragen op het gebied van ontwikkeling, gedrag en opvoeding. Wij zijn er voor jou. Om tot de beste zorg te komen is het belangrijk om continue te leren van de ervaringen van jongeren, ouders en pleegouders. Welke tips heb je voor ons en wat vond je goed gaan? Kon er iets beter of ben je ontevreden? Laat het ons weten en deel je ervaring met ons. We horen dat graag van je!

<h2>Signaalpunt voor cliënten</h2>

Signaalpunt voor cliënten

Jouw verhaal wordt anoniem verwerkt in een rapportage voor de cliëntenraad, het jongerenplatform en de pleegouderraad. Zij zorgen voor monitoring van alle verhalen en signalen. Om van daaruit de organisatie te adviseren over alle tips en verbeterpunten die zijn binnengekomen. Wij gaan eerlijk en vertrouwelijk met deze informatie om. Deel jouw ervaring via signaalpunt@oosterpoort.org

<h2>Ervaringen of klachten</h2>

Ervaringen of klachten

We vinden het enorm vervelend als je een minder goede ervaring met betrekking tot onze jeugdhulpverlening hebt gehad. We horen dit dan ook graag zodat we weten wat we kunnen verbeteren. Het signaalpunt is een plek waar jij jouw ervaringen - goed of minder goed- over onze jeugdhulpverlening kan delen. Mocht jij een minder goede ervaring willen delen, zonder direct een officiële klacht in te dienen? Dan is het signaalpunt daarvoor de manier. Wil je een officiele klacht indienen? Klik dan op onderstaande button.

Informatie klachtenprocedure