Bekijk het vanuit een
ander perspectief

LASTIG!

Jong zijn is helemaal niet makkelijk. Soms lijkt het of iedereen vindt dat jij het probleem bent. Of dat niemand luistert naar wat jij te zeggen hebt. Zijn er veel ruzies thuis of voel je je boos en alleen? Doen ze moeilijk op school? Heb je ADHD, asperger of autisme? Ga je jong zelfstandig wonen of kom je in een gezinshuis of pleeggezin? Ga dan naar je huisarts, je mentor of de schoolmaatschappelijk werker. In iedere geval iemand die je vertrouwt! Hij of zij kan je verder helpen en als het nodig is met ons in contact brengen. Ons doel is in ieder geval dat jij minder aan je hoofd hebt.
 

Jij

Jeugdhulp voor jóu

Oosterpoort helpt kinderen, jongeren en ouders die het moeilijk hebben. De eerste stap is naar je luisteren. Samen bekijken we vervolgens hoe jij het beste geholpen bent. Onze jeugdhulp is er voor jóu: op maat en met mogelijkheden genoeg.

Die gast waar ik stapelgek op was gebruikte me alleen maar. En mijn moeder? Ik zie nu pas hoe ze haar best doet

Hoe

Samen vinden we een oplossing

Oosterpoort wil samen met jou en andere betrokkenen één plan van aanpak ontwikkelen. Daarmee reikt onze begeleiding verder dan onze poort of de deur van huis of school. Bovendien krijg je begeleiding van een vaste contactpersoon. Zo hoef je maar één keer je verhaal te doen.

Top