Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Voor wie

Voor wie

Het verhaal van...

Oosterpoort heeft al heel wat jongeren zoals jij geholpen. Lees hun verhalen.

In verband met privacy hebben wij er voor gekozen om niet in alle gevallen de echte namen te publiceren. Alle verhalen zijn op waarheid gebaseerd.

Het verhaal van

Pleegkinderen

Oosterpoort heeft al heel wat pleeggezinnen, pleegkinderen en hun ouders begeleid. Achter iedere persoon schuilt een ander verhaal. Op SUPERGEWONEMENSENGEZOCHT.NL vind je échte verhalen en video's van pleegouders, pleegkinderen, ouders en andere betrokkenen (de personen en namen zijn écht).

Het verhaal van

Annemiek

‘Als niemand het wat lijkt te schelen, dan boeit het mij ook niet. Wist ik veel dat ik het helemaal mis had. De jongen waar ik stapelgek op was gebruikte me alleen maar. En mijn moeder? Ik zie nu pas hoe ze haar best doet.

Lees meer
Het verhaal van

Aaron, Dalila, Sylvester, Diana en Anna

... kinderen uit pleegezinnen en gezinshuizen. In een mooie film, gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland samen met een groot aantal partners, vertellen zij hun verhaal.

Mijn Andere Thuis

Bron: www.mijnanderethuis.nl

De verhalen over

het gezinshuis

Hajjra (12) en Joyce (16) wonen in een gezinshuis. Raymen (24) voeger ook, maar nu woont hij alweer 4 jaar op zichzelf. Zij vertellen over hun leven in een gezinshuis. Net als Jannick, zijn ouders zijn gezinshuisouders. Hij vertelt hoe het is wanneer er regelmatig nieuwe kinderen in hun huis komen wonen.

Lees meer
Top