Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Wij

Wij zijn Oosterpoort

Problemen. Je kunt er maar beter zo min mogelijk van hebben. Al helemaal als je jong bent, want juist nu leg je de basis voor je verdere leven. Waar kun je terecht als er grote problemen zijn? Wie helpt je écht en op een persoonlijke manier? Klop aan bij Oosterpoort. Oosterpoort biedt perspectief aan kinderen, jongeren en gezinnen die het moeilijk hebben.

Onze leidende principes

  • Eigen kracht en regie
  • Veiligheid voorop
  • Ondersteuning door de directe omgeving
  • Persoonlijke begeleiding: samenhang en continuïteit
  • Hoge kwaliteit jeugdhulp  door opgeleide en geregistreerde professionals

Wat is ons doel?

Misschien besef je pas sinds kort dat het niet goed gaat. Of je weet al een tijdje wat er scheelt, maar niemand lijkt te luisteren. Je wilt in ieder geval dat er een oplossing komt. Thuis en op school, voor nu en later. Ook Oosterpoort heeft dit als doel: jou een jeugd bezorgen met zo min mogelijk problemen en een goed perspectief op de toekomst!

Eigen kracht en samenwerking

Bij Oosterpoort gaan wij uit van de kracht van mensen zelf: van jou als kind of jongere, je ouders, opvoeders en van andere betrokkenen. Jij houdt dan ook zelf de regie over de ondersteuning of zorg die wij bieden. Tegelijkertijd weten én bereiken we samen meer dan alleen. Wat gaat er thuis goed? Of welke benadering van school werkt bij jou? Oosterpoort streeft naar de ontwikkeling van één plan van aanpak. Als je wilt, schakelen we daarbij ook de expertise in van onze samenwerkingspartners.

Samen vinden we een oplossing

Oosterpoort werkt samen met partners voor specialistische jeugdhulp. Maar alleen in samenwerking en in overleg met jou. Bijvoorbeeld als er sprake is van een heftige scheiding, ernstige gedrags- en ontwikkelingsproblemen, verslaving of een trauma. Samen vinden we de juiste weg!

Jeugdhulp voor jóu

Oosterpoort helpt kinderen, jongeren en ouders die het moeilijk hebben weer op weg. De eerste stap is naar je luisteren. Samen bekijken we vervolgens hoe jij het beste geholpen bent. Onze jeugdhulp is er voor jóu: op maat en met mogelijkheden genoeg.

Top