Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Match

Vrijwilligers

Matchen wij?

Het vrijwilligersproject Match koppelt vrijwilligers aan jongeren (6 t/m 18 jaar) die een extra dosis aandacht hard nodig hebben; een soort ‘maatje’. Iets voor jou? Samen ondernemen jullie wekelijks zo'n 4 uur gezellige activiteiten. En dat een heel jaar lang! Lees meer in onze brochure en bekijk ons filmpje!

Heb je interesse in het Maatjesproject Match? Vul dan het contactformulier in. Je kan het gebruiken om je aan te melden als vrijwilliger, maar ook wanneer op zoek bent naar meer informatie of een andere vraag wilt stellen. Bellen of mailen mag ook, stuur je mail naar Match@oosterpoort.org of bel de receptie van Oosterpoort tijdens kantoortijden via (0412) 46 53 00.

Regelmatig organiseert Match een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Het project wordt van a tot z toegelicht. Kijk op de agenda voor de eerstvolgende datum, je bent van harte welkom!

We zijn ook actief op facebook.

Ben jij een professional en zoek je een maatje voor een jongere? Neem contact op met een van onze plaatsingscoördinatoren, Dolf Warris of Miriam Arts
(T: 0412 - 46 53 00 of plaatsingscoordinatoren@oosterpoort.org).

Zorg dat onderstaand vinkvakje (naast “Ik ben geen robot”)
aangekruist is om het formulier te verzenden.
Top