Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Wat kan er zoal?

Jouw mening telt

Jeughulp is er voor jóu

Wil je meer grip op je zoon of dochter? Zijn er bijvoorbeeld gedragsproblemen of is er sprake van AD(H)D of autisme? Is er iets ingrijpends gebeurd? Bij Oosterpoort krijg je specialistische ondersteuning die je weer op weg helpt. Van mens tot mens, vanuit jouw eigen kracht én met veiligheid voorop. Je houdt zo veel mogelijk de touwtjes in eigen handen: onze jeugdhulp is er voor jou en je gezin. Bijvoorbeeld in de vorm van onderwijs-zorgarrangementen, socialevaardigheidstraining, gedragstherapie, pleegzorg, crisishulp, verslavingszorg of gezinsbegeleiding.

Samen vinden we áltijd wel een oplossing, hoe ingewikkeld de problematiek ook.

Voor wie

Wie kunnen op ons rekenen?

Oosterpoort heeft al heel wat jongeren zoals jij geholpen. Zoals Annemiek en pleegkinderen. Wie zijn ze, wat deden we voor hen en hoe gaat het nu? Lees de verhalen van jongeren die al eerder bij ons aanklopten.

Wat dan?

Wat is jeugdhulp?

Jeugdhulp klinkt zwaar. Zeker als we het hebben over bijvoorbeeld intensieve gezinsbegeleiding, gedragstherapie, crisishulp, traumaondersteuning of Nieuwe Perspectieven na Terugkeer (van detentie), ook wel NPT.

Nieuwe Perspectieven bij Terugkeer biedt jongeren houvast als ze de kans lopen om opnieuw de fout in te gaan. Met onze training en persoonlijke coaching gaan zij zelf aan de slag om hun vaardigheden, denkpatronen en gedrag te verbeteren.

Top