Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Wij

Vertrouwenspersoon

Soms wil je in vertrouwen met iemand praten. Ben je cliënt van Oosterpoort en heb je vragen of klachten? Je kunt dan gratis een beroep doen op een vertrouwenspersoon.

Wat doet een vertrouwenspersoon?

Een vertrouwenspersoon is een onafhankelijke professional: iemand die bekend is met de jeugdhulp van Oosterpoort, maar niet in dienst is van de organisatie. Bij deze persoon kun je terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor, informatie of advies. Bij de vertrouwenspersoon kun je in vertrouwen je verhaal doen.

Klachten of onvrede

Een vertrouwenspersoon ondersteunt je ook als je ergens ontevreden over bent of een klacht hebt. Het doel? Problemen in een vroeg stadium samen oplossen. Of je nu kind of jongere bent; of ouder, verzorger of pleegouder.

Contact?

De vertrouwenspersoon voor cliënten van Oosterpoort is Desiré Festen. In verband met ziekte vervangt Daphne Snijders haar. Daphne is direct te bereiken op 06 - 572 801 63. Je kunt ook een bericht sturen via mail (dsnijders@zorgbelang-brabant.nl), Facebook (https://www.facebook.com/Vertrouwenspersonen) of Twitter (https://twitter.com/vpBrabant). Kijk voor meer informatie op de poster op je groep of op www.zorgbelang-brabant.nl/vertrouwenspersonen-jeugdhulp

Landelijk telefoonnummer

Verblijf je niet in een instelling, dan kunnen jij en jouw ouders/verzorgers voor ondersteuning bellen naar het landelijke nummer 088 - 555 10 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@akj.nl of het contactformulier op www.akj.nl/contact invullen. Het AKJ zorgt ervoor dat je met een vertrouwenspersoon in contact komt.

Chatten

Chatten met een vertrouwenspersoon kan ook: op maandag t/m donderdag van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Klik op het chatscherm op www.akj.nl om je chat te starten.

Top