Logo Oosterpoort

Ervaringsvideo's.

Pleegouders in beeld

Wie kunnen er beter over pleegzorg vertellen dan de pleegouders zelf? Vanuit deze visie zijn onderstaande video's gemaakt. Oprecht, authentiek en op waarheid gebaseerd. Laat het je inspireren!

Positieve samenwerking tussen moeder en pleegouders.

Deze pleegouders en moeder werken effectief en positief samen in het opvoeden van hun (pleeg)kinderen. De liefde en de zorg voor de kinderen is hierbij de verbindende factor. Daarnaast legt de pleegmoeder uit welke verschillende vormen van pleegzorg er zijn.

Meer informatie over pleegzorg?.

Pleegouder worden dat gaat niet over een nacht ijs. Het is een traject dat bewust en weloverwogen doorlopen moet worden en daar sta je niet alleen voor. De pleegzorgbegeleiders van Oosterpoort begeleiden je hierbij en gaan samen met je kijken wat past binnen de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je ook pleegouder kunt worden voor weekenden- en/of vakanties? Kom anders eens vrijblijvend naar een voorlichtingsavond of vraag het informatiepakket aan?

Oosterpoort

Met een brede kijk, een open houding én het vizier op de toekomst wil Oosterpoort haar zorg voor jongeren, jongvolwassenen en gezinnen elke dag een beetje beter maken.

Contact

0412 - 46 53 00
info@oosterpoort.org
Kamperfoeliestraat 60, 5342 CX Oss

Keurmerken