Bekijk het vanuit een
ander perspectief
Naar het overzicht

Samen bouwen aan pleegzorg

Een huisje, boompje, beestje voor alle kinderen! 

Iedereen die pleegzorg een warm hart toedraagt kan Stichting Oosterpoort helpen met de zoektocht naar nieuwe pleegouders. Ook werving doen we samen. Voor de werving van nieuwe pleegouders en om het belang van pleegzorg meer zichtbaar te maken in de regio noordoost Noord Brabant werkt Stichting Oosterpoort samen met verschillende organisaties. Zo hangen sportverenigingen en scholen spandoeken op met een oproep om pleegouder te worden, organiseren gemeentes in onze regio in samenwerking met Oosterpoort voorlichtingsavonden over pleegzorg en leggen diverse bedrijven flyers neer voor bezoekers om mee te nemen. 

 

Zo hebben we ook, samen met iedereen die mee wilde bouwen, op woensdag 31 oktober 2018, tijdens de aftrap van de Week van de Pleegzorg, het Tapijt voor Pleegzorg gelegd. Om zo pleegzorg meer zichtbaar te maken in onze regio.

Mocht jij nou iets willen betekenen voor pleegzorg  dan komen we graag in contact met je. Ontvang je graag flyers om ergens neer te leggen of heb je andere toffe ideeën om pleegzorg onder de aandacht te brengen? Laat het ons dan weten via communicatie@oosterpoort.org. Pleegkinderen kunnen jouw support namelijk goed gebruiken. Jouw inspanning om pleegzorg onder de aandacht te brengen, hoe klein ook, telt! 

En wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. 

Top