Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Wij

Klachtenregeling

Oosterpoort probeert je zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het zijn dat je ergens ontevreden, boos of teleurgesteld over bent. Je kunt dit op verschillende manieren aan ons laten weten.

Hoe ervaar je de hulp?

Misschien ervaar je onze werkwijze of benadering niet als positief, terwijl onze medewerker in de veronderstelling is dat hij of zij je goed helpt. Een verhelderend gesprek biedt dan vaak al uitkomst.

Praat met een vertrouwenspersoon

Het is altijd goed om samen tot een oplossing te komen. Weet je niet hoe je dit aanpakt? Vind je het lastig om je klacht te bespreken? Neem contact op met een vertrouwenspersoon. Deze onafhankelijke professional helpt je om tot een oplossing te komen.

Klacht indienen

Wil je een officiële klacht indienen? Dat kan bij de klachtencommissie, een onafhankelijke commissie die je klacht zorgvuldig behandelt. Ook nu streven we naar een oplossing die werkt voor beide partijen.

Een klacht indienen kan met het klachtenformulier. Stuur het ingevulde formulier naar een van onderstaande adressen. Je ontvangt altijd een reactie.

Meer weten over de klachtenregeling? Vraag dan gerust een exemplaar op via (0412) 46 53 00 of onderstaand e-mailadres of open deze link.

Postadres
Oosterpoort
T.a.v. secretaris klachtencommissie
Kamperfoeliestraat 60
5342 CX  OSS

E-mailadres
klachtencommissie@oosterpoort.org

Top