Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Één poort voor jeugdhulp

Jong is de jeugd maar even. Als professional weet je hoe belangrijk het is dat kinderen en jongeren opgroeien in een veilige omgeving met volop ontwikkelingskansen. Ook als het flink tegenzit. Bijvoorbeeld door complexe gezins- en gedragsproblemen, een vechtscheiding, trauma’s of ontwikkelingsstoornissen. Zoek je specialistische jeugdhulp of speciaal onderwijs voor een kind of jongere? Wil je ondersteuning bij je eerstelijnshulp? En werk je bij voorkeur samen met één specialistische organisatie? Neem contact op met Oosterpoort.

Maatwerk

Jeugdhulp op maat

Oosterpoort biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen in zwaar weer. Van mens tot mens, vanuit de eigen kracht én met veiligheid voorop. Onze jeugdhulp is op maat en er zijn mogelijkheden genoeg.

Wat

Hulpaanbod - er is heel veel mogelijk

Voor een overzicht van wat wij in huis hebben kun je naar ons hulpaanbod. Staat daar niet tussen wat je zoekt, neem dan gerust contact op met het Servicepunt Klanten & Teams;

Miriam Arts,  Dolf Warris, Helma Olijslagers en Geertje Teunissen. Zij helpen je graag!

Bel of mail:
0412 46 53 00
info@oosterpoort.org

Let op! Belangrijke informatie voor verwijzers i.v.m. nieuwe routewijzer. Klik hier om de nieuwsbrief te openen.

Samen

Samen vinden we de juiste weg

Oosterpoort wil samen met jou en andere betrokkenen één plan van aanpak ontwikkelen. Daarmee reikt onze jeugdhulp verder dan onze poort of de deur van huis of school. Bovendien krijgt een kind, jongere of gezin intensieve begeleiding van een vaste gezinsbegeleider. Eigen kracht en regie, een persoonlijke benadering, vertrouwen en veiligheid zijn bij ons altijd leidend.

Samen vinden we áltijd wel een oplossing, hoe ingewikkeld de problematiek ook.

Top