Bekijk het vanuit een
ander perspectief
Naar het overzicht

Stage bij Oosterpoort

Oosterpoort is een door SBB erkend leerbedrijf.

Stages

Oosterpoort heeft per september 2019 weer een aantal stageplaatsen beschikbaar. Per vacature is te zien voor welke opleidingen de vacature beschikbaar is. Let op: wij zijn uitsluitend opzoek naar stagiairs studerend aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of Avans in Den Bosch. In de vacaturetekst staat aangegeven hoe en tot wanneer je kunt solliciteren.

Ben jij een enthousiaste, leergierige en gemotiveerde student en weet je van aanpakken? Solliciteer dan nu op (een van de) onderstaande vacatures! 

Zie onderstaand document voor algemene informatie over stages binnen Oosteroort en om te zien hoe je dient te solliciteren:

Stage bij Oosterpoort Leaflet

Word jij onze nieuwe stagiair:

STAGIAIR BEGELEIDER PLEEGZORG

STAGIAIR PEDAGOGISCH MEDEWERKER TRAJECTHUIS (OSS)

STAGIAIR PEDAGOGISCH MEDEWERKER BEHANDELGROEP KROMLAND 16+ (RAVENSTEIN)

STAGIAIR AMBULANT HULPVERLENER TRAJECTBEGELEIDING

STAGIAIR MARKETING & COMMUNICATIE

Stageplaatsen voor 1e- en 2ejaars studenten

Duale leer- en BBL trajecten

Regelmatig krijgen wij vragen over mogelijkheden van geïnteresseerden die nog in opleiding zijn om binnen Oosterpoort een betaalde functie te combineren met het volgen van een opleiding. Oosterpoort heeft geen specifieke functies beschikbaar voor dergelijke trajecten.

Dit wil niet zeggen dat Oosterpoort geen medewerkers in dienst neemt die nog in opleiding zijn. Het is alleen mogelijk om voor een dergelijke leer/werkplek in aanmerking te komen door te solliciteren op reguliere vacatures die geplaatst zijn op deze website. 

Afhankelijk van het aanbod van de sollicitanten of de behoefte van de aard van de in te vullen vacature kan daarbij de keuze vallen op een kandidaat met de wens voor een duale leer/werkplek.

Sollicitaties voor een duale / BBL / leer-werkplek buiten de gestelde vacatures om worden niet in behandeling genomen.

Top