Bekijk het vanuit een
ander perspectief
Naar het overzicht

Stage bij Oosterpoort

Oosterpoort is een door SBB erkend leerbedrijf.

Stages

Oosterpoort heeft per september 2019 weer een aantal stageplaatsen beschikbaar. Per vacature is te zien voor welke opleidingen de vacature beschikbaar is. Let op: wij zijn uitsluitend opzoek naar stagiairs studerend aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of Avans in Den Bosch. In de vacaturetekst staat aangegeven hoe en tot wanneer je kunt solliciteren.

Ben jij een enthousiaste, leergierige en gemotiveerde student en weet je van aanpakken? Solliciteer dan nu op (een van de) onderstaande vacatures! 

Word jij onze nieuwe stagiair:

Instroommedewerker Pleegzorg

Begeleider Pleegzorg 

Begeleider Pleegzorg Oss

Pedagogisch Medewerker trajecthuis Den Bosch

Pedagogisch medewerker trajecthuis Oss

Pedagogisch medewerker WD plein Den Bosch HBO

Pedagogisch medewerker WD plein Den Bosch MBO

Pedagogisch medewerker Bachlaan Oss HBO

Pedagogisch medewerker Bachlaan Oss MBO of 1e/2e jaars HBO

Pedagogisch medewerker Kromland HBO

Ambulant Hulpverlener

 

 

Staat hier voor jou geen geschikte vacature tussen? Of ben je geïnteresseerd in meer? Houd onze site dan goed in de gaten! In de loop van deze week volgen meerdere vacatures.

Stageplaatsen voor 1e- en 2ejaars studenten

Voor studenten uit het eerste en tweede leerjaar (hbo) zijn er stageplaatsen bij Match beschikbaar.

Match is het vrijwilligersproject van Stichting Oosterpoort. Match koppelt een kind of jongere (6 t/m 16 jaar) aan een volwassen vrijwilliger, een soort ‘maatje’. Samen gaan zij wekelijks ongeveer 4 uur gezellige activiteiten ondernemen. En dat een heel jaar lang!

Stage lopen bij Match? Bel (0412) 46 53 00 of stuur een mail naar matchteam@oosterpoort.org.

Duale leer- en BBL trajecten

Regelmatig krijgen wij vragen over mogelijkheden van geïnteresseerden die nog in opleiding zijn om binnen Oosterpoort een betaalde functie te combineren met het volgen van een opleiding. Oosterpoort heeft geen specifieke functies beschikbaar voor dergelijke trajecten.

Dit wil niet zeggen dat Oosterpoort geen medewerkers in dienst neemt die nog in opleiding zijn. Het is alleen mogelijk om voor een dergelijke leer/werkplek in aanmerking te komen door te solliciteren op reguliere vacatures die geplaatst zijn op deze website. 

Afhankelijk van het aanbod van de sollicitanten of de behoefte van de aard van de in te vullen vacature kan daarbij de keuze vallen op een kandidaat met de wens voor een duale leer/werkplek.

Sollicitaties voor een duale / BBL / leer-werkplek buiten de gestelde vacatures om worden niet in behandeling genomen.

Top