Logo Oosterpoort

Onze wachttijden.

We bieden verschillende hulpvormen aan met ieder een eigen wachttijd. Op deze pagina geven we inzage in de gemiddelde wachttijd binnen Oosterpoort.

Onze huidige wachttijden.

Oosterpoort doet er alles aan om geen wachttijden te hebben. Soms hebben we er (helaas) wel mee te maken. Om de wachttijd te overbruggen kan het mogelijk zijn om alvast met een ambulant traject te starten. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Heb je vragen, neem gerust contact op met onze zorgbemiddelaars via aanmeldingen@oosterpoort.org of bel naar 0412 46 53 00.

Soort zorg Aantal weken
Ambulant (IAG/ opvoedondersteuning) 16 weken
Hulp bij complexe scheidingen 14 weken
MST 4-8 weken (na 1e screening)
Diagnostiek/behandeling  2 weken
Pleegzorg (voltijd/ deeltijd) 12 weken
Netwerkscreening pleegzorg 6 weken
Behandelgroepen 2-8 weken (afhankelijk per locatie)
Gezinshuis Aanmelding verloopt via het RAG
Laatst bijgewerkt op 15 december 2022.

Bovenstaande wachttijden zijn gemiddelde wachttijden, gebaseerd op hoe lang cliënten de afgelopen twee maanden hebben gewacht. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De wachttijd gaat in zodra Oosterpoort de toewijzing heeft ontvangen vanuit de verantwoordelijke gemeente.

Cliënt aanmelden.

Wij bieden specialistische hulp op maat bij opvoedings- en gedragsproblemen. Wil je een jongere of gezin aanmelden voor hulp, maar heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Cliënt aanmelden

Oosterpoort

Met een brede kijk, een open houding én het vizier op de toekomst wil Oosterpoort haar zorg voor jongeren, jongvolwassenen en gezinnen elke dag een beetje beter maken.

Contact

0412 - 46 53 00
info@oosterpoort.org
Kamperfoeliestraat 60, 5342 CX Oss

Keurmerken