Logo Oosterpoort

Onze wachttijden.

We bieden verschillende hulpvormen aan met ieder een eigen wachttijd. Op deze pagina geven we inzage in de gemiddelde wachttijd binnen Oosterpoort.

Onze huidige wachttijden.

Oosterpoort doet er alles aan om geen wachttijden te hebben. Soms hebben we er (helaas) wel mee te maken. Om de wachttijd te overbruggen kan het mogelijk zijn om alvast met een ambulant traject te starten. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Heb je vragen, neem gerust contact op met het aanmeldteam via aanmeldingen@oosterpoort.org of bel naar 0412 46 53 00.

Soort zorg Aantal weken
Ambulant (IAG/ opvoedondersteuning) 6 weken
Hulp bij complexe scheidingen 16 weken
MST 6 – 8 weken (na 1e screening) – Info: Suzanne Verhoeven – 06 -29 510 839
Diagnostiek/behandeling 7 weken
Pleegzorg (voltijd/ deeltijd 2 weken*
Netwerkscreening pleegzorg 2 weken
Behandelgroepen 4 – 10 weken (afhankelijk per locatie)
Gezinshuis Aanmelding verloopt via het RAG – Plaatsing ‘in overleg’

Laatst bijgewerkt op 26 april 2023.

* Op dit moment hebben we voldoende bestandspleeggezinnen. Echter, plaatsing is afhankelijk van een zorgvuldige match.

Bovenstaande wachttijden zijn gemiddelde wachttijden, gebaseerd op hoe lang cliënten de afgelopen twee maanden hebben gewacht. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Heb je vragen over de toegang tot zorg, de wachttijden en wat je in de tussentijd kunt doen? Neem dan contact op met het aanmeldteam via 0412-46 53 00.

Cliënt aanmelden.

Wij bieden specialistische hulp op maat bij opvoedings- en gedragsproblemen. Wil je een jongere of gezin aanmelden voor hulp, maar heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Cliënt aanmelden

Oosterpoort

Met een brede kijk, een open houding én het vizier op de toekomst wil Oosterpoort haar zorg voor jongeren, jongvolwassenen en gezinnen elke dag een beetje beter maken.

Contact

0412 - 46 53 00
info@oosterpoort.org
Kamperfoeliestraat 60, 5342 CX Oss

Keurmerken