Wat we doen

Problemen thuis of op school. Ouders die vechtend uit elkaar gaan. Een ingrijpende gebeurtenis die grote impact heeft op het gezin. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom het thuis niet lekker loopt. Meestal lukt het de ouder(s) om het zelf op te lossen. Maar soms lukt het niet om er grip op te krijgen. In dat geval kun je ons inschakelen. Wij zijn er voor kinderen, jongeren en ouders.

Waarom hulp vragen?

Iedereen wil graag dat het goed gaat met zijn kind. Thuis en op school. Nu en later. Maar opgroeien en opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Daar kun je soms best wat hulp bij gebruiken. Je bent echt niet de enige. Wij helpen in de regio Noordoost-Brabant heel veel gezinnen. Op veel verschillende manieren. Samen pakken we de problemen aan en lossen we ze op. Zo kunnen wij je helpen bij problemen in het gezin en opvoeding, bij gedrag en ontwikkeling of bij een crisis waar directe hulp noodzakelijk is. Ook bieden we hulp bij moeilijke scheidingen en hulp in de vorm van pleegzorg.

Wat we doen

Bij ons krijg jij de hulp die jouw gezin weer op weg helpt. Dat is altijd maatwerk. We beginnen met goed luisteren. Vervolgens kijken we samen hoe we de problemen kunnen oplossen. Hiervoor hebben we heel veel mogelijkheden. We doen het samen. Maar jij houdt zo veel mogelijk de touwtjes in eigen handen.

Wij zijn er voor jou

Wij bieden specialistische hulp op maat bij opvoedings- en gedragsproblemen. Zijn er problemen thuis of op school die je binnen het gezin niet zelf kunt oplossen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we kunnen helpen.