• Oss
  • 16-36 uur / week
  • MBO/HBO/WO

Wij hebben per direct een stageplaats voor 16-36 uur (sterke voorkeur voor 32 tot 36 uur) per week beschikbaar op onze Marketing- en Communicatie afdeling.
Het betreft een plek voor een student die een reguliere (meewerk)stage moet volgen, bij voorkeur zonder eigen opdracht vanuit de opleidingsinstelling. We hebben géén mogelijkheid tot het begeleiden van een kandidaat die aan het afstuderen is.

Wat ga je doen?

Het team Marketing en Communicatie is volop bezig (geweest) met het neerzetten van onze taken en werkzaamheden binnen de organisatie. Momenteel bestaat de afdeling uit één medewerker. Binnen de kaders van de organisatie liggen alle kansen en mogelijkheden open voor nieuwe ontwikkelingen en creativiteit. Ook als stagiair(e) ben je van toegevoegde waarde en kun je je stempel achterlaten op de toekomst van de afdeling. Bouw jij met ons mee?

Het betreft een meewerkstage met de focus op interne communicatie en het ontwikkelen en implementeren van contentstrategie voor social media. Verder krijg je de kans om brede werkervaring op te doen in alle aspecten van ons werkgebied.

Wat neem je mee?

Jij bent gemotiveerd, proactief en neem zelf initiatief. Je denkt flexibel mee, bent een aanpakker en denkt creatief buiten de kaders. Je hebt affiniteit met hulpverlening/zorg en met jongeren.

Daarnaast is het een pre als je kennis hebt van contentstrategie, social media, SEO en SEA en online trends.

Wat bieden wij?

  • Een zeer ervaren communicatieadviseur als stagebegeleider op de afdeling;
  • Gezamenlijke introductiebijeenkomst en een evaluatiebijeenkomst voor alle stagiairs;
  • Goede leerplek waar je welkom bent om overal aan mee te doen;
  • Een warme organisatie die openstaat voor nieuwe ideeën en benieuwd is naar jouw inbreng;

Arbeidsvoorwaarden

  • Werktijden: flexibel in te vullen van maandag tot en met vrijdag.
  • De stagevergoeding is conform cao Jeugdzorg. Je ontvangt € 250,- bruto per maand o.b.v. een 32 urige werkweek.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met communicatieadviseur Nanny Smit-van der Wijst via 0412-465300.

Je sollicitatie (o.v.v. stageplek communicatie) met motivatiebrief en CV stuur je per email aan sollicitaties@oosterpoort.org. Wij ontvangen je sollicitatie graag!

Solliciteren?

Stages