Werken bij

Wij zijn een organisatie voor specialistische jeugdhulp in de regio Noordoost-Brabant. Wij bieden hulp en ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Werken bij Stichting Oosterpoort betekent je samen met fijne collega’s inzetten om een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren en kinderen te waarborgen. Wij zijn er als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan.

Waar onze kracht ligt? Bij de mensen met wie wij werken. Bij de jeugd en de ouders zelf, hun omgeving én de expertise van onze eigen professionals. Wil jij hier als professional aan bijdragen? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer als jouw droombaan erbij staat.

Onze vacatures

Bekijk hier het actuele vacatureoverzicht. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur dan een open sollicitatie! Vermeld hierin jouw motivatie en voor welke functie je graag in aanmerking wilt komen.

Volg ons ook op LinkedIn om jouw droombaan niet mis te lopen!

Pedagogisch medewerker B (gezinshuis)
19 okt. 2021
Rosmalen 20-24 uur / week MBO (SPW Jeugdzorg of MZ) / HBO (SPH, pedagogiek of MWD).

Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Pedagogisch medewerker B voor een van onze gezinshuizen in Rosmalen.

Financial Controller
19 okt. 2021
Oss 36 uur / week HBO op het gebied van (financiële) administratie

We zoeken een daadkrachtige en accurate Financial Controller die de brug gaat vormen tussen zorgadministratie, financiële administratie, control en zorgverkoop, om zo het zorgproces optimaal te ondersteunen.

Ambulant Hulpverlener B
12 okt. 2021
Oss - Den Bosch 24-36 uur / week HBO - SKJ

Wegens het vertrek van een collega zoeken wij per direct een ervaren en enthousiaste ambulant hulpverlener B die als ouderschapsbemiddelaar aan communicatieherstel werkt tussen ex-partners en indien nodig contactherstel tussen uitwonende ouder en kind. Je hebt aantoonbare ervaring met conflictscheidingen en bent daarnaast inzetbaar op het volledige scala aan reguliere ambulante hulpverleningswerkzaamheden. Het werkgebied is regio Oss, Den Bosch en omliggende gemeenten. De afdeling waarbinnen je gaat werken is volop in ontwikkeling: er wordt momenteel verkend hoe generalistische en specialistische ambulante hulpverleningswerkzaamheden in één functie samen kunnen komen.

Open sollicitatie
20 sep. 2020
Diverse regio's Nader te bepalen uur / week In overleg

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Onze stages

Hiernaast vind je het actuele overzicht van onze stage vacatures. Wij zijn uitsluitend op zoek naar stagiaires studerend aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of Avans in Den Bosch. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur ons dan een mailtje!

Stichting Oosterpoort is een door SBB erkend leerbedrijf.

Contact

Wil je meer weten over werken bij Oosterpoort of heb je een vraag, dan kun je deze stellen via info@oosterpoort.org of bel naar 0412 - 46 53 00.