Werken bij

Wij zijn een organisatie voor specialistische jeugdhulp in de regio noordoost Noord-Brabant. Wij bieden hulp en ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Werken bij Stichting Oosterpoort betekent je samen met fijne collega’s inzetten om een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren en kinderen te waarborgen. Wij zijn er als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan.

Waar onze kracht ligt? Bij de mensen met wie wij werken. Bij de jeugd en de ouders zelf, hun omgeving én de expertise van onze eigen professionals. Wil jij hier als professional aan bijdragen? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer als jouw droombaan erbij staat.

Onze stages

Hiernaast vind je het actuele overzicht van onze stage vacatures. Wij zijn uitsluitend op zoek naar stagiaires studerend aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of Avans in Den Bosch. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur ons dan een mailtje!

Stichting Oosterpoort is een door SBB erkend leerbedrijf.

Contact

Wil jij meer weten over werken bij Oosterpoort of heb je een vraag? Neem contact op via hr@oosterpoort.org of bel naar 06 - 29 48 05 01.