Bekijk het vanuit een
ander perspectief

Werken bij

Werken bij


BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Wij zijn een organisatie voor specialistische jeugdhulp in de regio noordoost Noord-Brabant. Wij bieden hulp en ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Werken bij Stichting Oosterpoort betekent je samen met fijne collega’s inzetten om een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren en kinderen te waarborgen. Wij zijn er als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan. Waar onze kracht ligt? Bij de mensen met wie wij werken. Bij de jeugd en de ouders zelf, hun omgeving én de expertise van onze eigen professionals. Wil jij hier als professional aan bijdragen?  Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer als jouw droombaan erbij staat.


VACATURES

Interesse? Als er een vacature bij zit die bij jou past, horen wij dat graag! 

ACCOUNTMANAGER RELATIE- EN CONTRACTBEHEER

PEDAGOGISCH MEDEWERKER B

Staat er nu geen vacature bij die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitaties@oosterpoort.org. Vermeld hierin jouw motivatie en voor welke functie je graag in aanmerking zou komen. Je ontvangt altijd een ontvangsbevestiging. 

Volg ons ook op LinkedIN om jouw droombaan niet mis te lopen! 

STAGE

Wij zijn altijd op zoek naar toppers die onze hulpverlening naar een hoger level kunnen tillen! Doormiddel van onderzoek of door mee te werken. In de hulpverlening of in de ondersteuning. Ben jij een enthousiaste, leergierige en/of gemotiveerdere student? En weet je van aanpakken? Solliciteer dan op onderstaande vacatures.

Wij zijn een erkend leerbedrijf door SBB.

Wij hebben per september 2020 weer een aantal stageplaatsen beschikbaar. Per vacature is te zien voor welke opleidingen de vacature beschikbaar is. Wij zijn uitsluitend op zoek naar stagiairs studerend aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of Avans in Den Bosch.

Marketingcommunicatiestagiair(e)

Top