Werken bij

Wij zijn een organisatie voor specialistische jeugdhulp in de regio noordoost Noord-Brabant. Wij bieden hulp en ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Werken bij Stichting Oosterpoort betekent je samen met fijne collega’s inzetten om een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren en kinderen te waarborgen. Wij zijn er als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan.

Waar onze kracht ligt? Bij de mensen met wie wij werken. Bij de jeugd en de ouders zelf, hun omgeving én de expertise van onze eigen professionals. Wil jij hier als professional aan bijdragen? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer als jouw droombaan erbij staat.

Onze vacatures

Bekijk hier het actuele vacatureoverzicht. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur dan een open sollicitatie! Vermeld hierin jouw motivatie en voor welke functie je graag in aanmerking zou komen.

Volg ons ook op LinkedIN om jouw droombaan niet mis te lopen!

Financial Controller
4 dec. 2020
Oss 36 uur / week HBO

We zoeken een daadkrachtige en accurate Financial Controller die de brug gaat vormen tussen zorgadministratie, financiële administratie, control en zorgverkoop, om zo het zorproces optimaal te ondersteunen.

Administrateur Zorgcontrol
27 nov. 2020
Oss 24-36 uur / week HBO

We zoeken een topper met analytisch vermogen oog voor efficiency.

Ouderschapsbemiddelaar
6 nov. 2020
Oss - Den Bosch 32 uur / week HBO - SKJ

Vanuit de afdeling Hulp bij scheiding ga je aan de slag in de regio Den-Bosch, Oss en omliggende gemeenten. Inhoudelijk word je bijgestaan door de gedragswetenschapper en de werkbegeleider. Samen met je team ben je een bouwer en ligt de focus op doorontwikkeling. Hierbij kun je denken aan parallel solo ouderschap, ouderschap 2.0 en een hernieuwde vorm van de werkwijze. Ook kun je worden ingezet in reguliere ambulante hulpverleningswerkzaamheden. Kortom: Een baan die veel van je vraagt waarbij elke dag weer anders is. Een uitdaging met inhoud!

MST-therapeuten
28 sep. 2020
Oss/Rivierenland, Eindhoven/Helmond 32-36 uur / week WO/HBO+

Voor onze MST-teams Oss/Rivierenland en Eindhoven/Helmond zijn wij op zoek naar drie enthousiaste MST-therapeuten Voor 32-36 uren per week. Voor de duur van, in eerste instantie, 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Pedagogisch medewerker
21 sep. 2020
Diverse regio's 1-28 uur / week MBO niveau 4

Voor onze flexpool zijn wij doorlopend op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Open sollicitatie
20 sep. 2020
Diverse regio's nader te bepalen uur / week In overleg

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Onze stages

Hiernaast vind je het actuele overzicht van onze stage vacatures. Wij zijn uitsluitend op zoek naar stagiaires studerend aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of Avans in Den Bosch. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur ons dan een mailtje!

Stichting Oosterpoort is een door SBB erkend leerbedrijf.

BRABANT WERKtZEKER

Wij zijn aangesloten bij BRABANT WERKtZEKER. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen.

Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op BRABANT WERKtZEKER. Vermeld het, indien je werkzaam bent binnen BRABANT WERKtZEKER, duidelijk in je sollicitatiebrief.

Contact

Wil jij meer weten over werken bij Oosterpoort of heb je een vraag? Neem contact op via hr@oosterpoort.org of bel naar 06 - 29 48 05 01.