Werken bij

Wij zijn een organisatie voor specialistische jeugdhulp in de regio noordoost Noord-Brabant. Wij bieden hulp en ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Werken bij Stichting Oosterpoort betekent je samen met fijne collega’s inzetten om een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren en kinderen te waarborgen. Wij zijn er als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan.

Waar onze kracht ligt? Bij de mensen met wie wij werken. Bij de jeugd en de ouders zelf, hun omgeving én de expertise van onze eigen professionals. Wil jij hier als professional aan bijdragen? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer als jouw droombaan erbij staat.

Onze vacatures

Bekijk hier het actuele vacatureoverzicht. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur dan een open sollicitatie! Vermeld hierin jouw motivatie en voor welke functie je graag in aanmerking zou komen.

Volg ons ook op LinkedIN om jouw droombaan niet mis te lopen!

2 Pedagogisch medewerkers B (PMB)
3 mrt. 2021
Ravenstein 28-32 uur uur / week Mbo-opleiding niveau 4 (SPW Jeugdzorg of MZ) of een Hbo-opleiding (SPH, pedagogiek of MWD).

Voor onze behandelgroep ‘Kromland’ zijn wij per direct op zoek naar 2 enthousiaste pedagogisch medewerkers B.

Telefonist
1 mrt. 2021
Oss 20 uur / week VMBO

Wij zijn per direct op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke telefonist voor 20 uur per week. Vaste werkdagen en werkuren worden verder in de sollicitatieprocedure met elkaar afgestemd.

Marketing & communicatieadviseur
1 mrt. 2021
Oss 32 uur / week HBO richting Marketing/Communicatie

Wij zijn per direct op zoek naar een beleidsmatig sterke èn hands on marketing & communicatieadviseur voor 32 uur per week.

Beleidsadviseur
24 feb. 2021
Oss 36 uur / week WO

Wij zijn per direct op zoek naar een daadkrachtige Beleidsadviseur voor 36 uur per week. Op hoofdlijnen ontwikkel je -als projectleider voor interne en externe projecten- op strategisch niveau (beleids-)plannen op een breed beleidsterrein. Je geeft adviezen die ondersteunend zijn aan het zorgproces binnen Oosterpoort.

Manager Behandeling
11 feb. 2021
Omgeving Oss 36 uur / week WO

We zoeken een daadkrachtige manager behandeling om op een goede manier invulling te geven aan de inhoudelijke doorontwikkeling van betaalbare zorg, waarbij je vraag-gestuurd werkt. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de kaders van het pedagogisch klimaat, innovatie en kwaliteitsontwikkeling. Je geeft sturing en richting aan de ontwikkeling van de zorginhoud en draagt bij aan de uitvoering van het instellingsbeleid, cq het meerjarenbeleid

MST Multi Systeem Therapeuten (omgeving Oss)
27 jan. 2021
Omgeving Oss 36 uur / week HBO+/WO en SKJ registratie als Jeugd- en Gezinsprofessional

Werk jij oplossingsgericht en betrek je daar graag het hele systeem van de cliënt bij om jeugd te laten (op)bloeien? Wil jij gezinnen en jongeren helpen veerkrachtiger te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pedagogisch medewerker
21 sep. 2020
Diverse regio's 1-32 uur / week MBO niveau 4 Sociaal Pedagogisch Werk Jeugdzorg of Maatschappelijke Zorg

Voor onze flexpool zijn wij doorlopend op zoek naar pedagogisch medewerkers. We bieden een gemiddeld 1 uur contract aan.

Open sollicitatie
20 sep. 2020
Diverse regio's Nader te bepalen uur / week In overleg

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Onze stages

Hiernaast vind je het actuele overzicht van onze stage vacatures. Wij zijn uitsluitend op zoek naar stagiaires studerend aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of Avans in Den Bosch. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur ons dan een mailtje!

Stichting Oosterpoort is een door SBB erkend leerbedrijf.

BRABANT WERKtZEKER

Wij zijn aangesloten bij BRABANT WERKtZEKER. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen.

Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op BRABANT WERKtZEKER. Vermeld het, indien je werkzaam bent binnen BRABANT WERKtZEKER, duidelijk in je sollicitatiebrief.

Contact

Wil jij meer weten over werken bij Oosterpoort of heb je een vraag? Neem contact op via hr@oosterpoort.org of bel naar 06 - 29 48 05 01.